Ikea komt met een hondenlijn

Ikea, iedereen kent het wel. In de meeste huizen staat wel een “Billy” of een “Kallax” kast. Deze kasten zijn betaalbaar, zien er goed uit en iedereen kan ze in elkaar zetten. Maar 3 Oktober, de dag voor dierendag, kregen we toch wel opmerkelijk nieuws te horen. Ikea komt met een honden- en katten lijn!

De hondenlijn van Ikea

Bron: http://www.ikea.com/

De nieuwe lijn waarmee Ikea komt is de LURVIG lijn. Lurvig betekent in het Zweeds “harig”. Net als andere collecties van de Ikea wordt het een betaalbare collectie die er ook nog eens modern uitziet. De hondenlijn is samen met dierenartsen ontworpen, ze hebben eerst bestudeerd hoe de honden eten, slapen en spelen. Na aanleiding hiervan hebben ze verschillende producten gemaakt. Tot slot hebben ze het ontwerp aangepast qua stijl want het ontwerp moet wel bij de rest van het huis passen.

De lancering van de LURVIG lijn

De lancering van de hondenlijn duurt voor ons nog even. Ikea lanceert namelijk eerst de producten in Canada, Frankrijk, Japan, Portugal en de Verenigde Staten. Wanneer het daar een groot succes is wordt de hondenlijn ook hier geïntroduceerd.

De hond- en kattenlijn van Ikea bevat onder meer:

  • Riempjes
  • Krabpalen
  • Manden
  • Kattengrind

 

Bron: http://www.ikea.com/
Bron: http://www.ikea.com/
Bron: http://www.ikea.com/

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *